Intrare clienți
 
Bun venit!
 
 
Noutati, stiri
 
Conectarea caselor de marcat la sistemul informatic ANAF
 
2020-06-25
Ordinul nr. 2668/2020 privind aprobarea Procedurii de conectare a aparatelor de marcat – Ordinul presedintelui ANAF, care reglementeaza termenele a intrat in vigoare incepand cu 19.06.2020
 
Continua
 
 
Recomandari pentru utilizatori case de marcat!
 
2020-04-16
Recomandari pentru agentii economici afectati de restrictiile din aceasta perioada
 
Continua
 
 
Birouri de inchiriat
 
2018-10-24
Birouri de 12m² disponibile pentru închiriere, la etajul sediului nostru. 12m²-es bérelhető irodáink vannak, székhelyünk emeletén.
 
Continua
 
 
Despre noile Case de Marcat
 
2018-05-23
Suntem in masura sa va anuntam ca incepand cu luna Iunie 2018 vor ajunge in stocurile noastre primele case de marcat fiscale.
 
Continua
 
 
 
Serviciile noastre
 
Servicii, reparatii profesionale
Executam reparatii la nivelul placilor de baza pe majoritatea brandurilor de laptopuri, schimbari sisteme de racire, schimbari afisaje LCD, etc..
 
Inchirieri, service copiatoare
Asiguram copiatoare in format A3, A4, Color sau Alb-Negru in vederea inchirierii. Perioada minima de inchiriere este de 3 luni, chiriasul poate opta de inchiriere cu consumabile si service incluse.
 
Service la sediu, reparatii la domiciliu
Puteti sa solicitati si la domiciliu serviciile noastre de reparatii si mentenanta de calculatoare, imprimante, copiatoare, case de marcat.
 
Reciclare deseuri (D.E.E.E.)
Reciclare deșeuri echipamente electrice si electronice. Ce se consideră D.E.E.E.? Echipamente electrice si electronice sau EEE-echipamentele care functionează pe baza de curenti electrici sau campuri electromagnetice si echipamentele de generare transport.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
btz webdesign Copyright © 2015 Computer Trade SRL. Toate drepturile rezervate