Termeni și condiții - Computer Trade

Termeni și condiții - Computer Trade

Computer Trade
Termeni și condiții

Termeni si conditii
Conditii generale

Utilizarea, vizitarea acestui site (www.computertrade.ro) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Acest site este administrat si este proprietatea SC COMPUTER TRADE SRL (CUI: RO9913650, Nr. inmatriculare Reg. Com.: J19/457/1997, Iban: RO95RNCB0152024745070001, Banca Comerciala Romana) din Miercurea Ciuc, Str. Stadion Nr. 1, Romania.
SC COMPUTER TRADE SRL isi asuma dreptul de a modifica structura si continutul acestui site precum si ale acestor termeni si conditii de utilizare fara o notificare prealabila sau o alta avertizare.

Continutul acestui site www.computertrade.ro (incluzand textele, imaginile, graficele, elementele de design, logo, baza de date, programele utilizate precum si toate fisierele aflate in continutul acestui domeniu) este proprietatea SC COMPUTER TRADE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SC COMPUTER TRADE SRL a oricarui element enumerat mai sus se poate pedepsi conform legilor in vigoare.

Administratorul siteului nu raspunde pentru situatiile care pot aparea din cauza unei erori sau defectiuni tehnice legate de functionarea software-ului sau serverului pe care ruleaza acest site. Datele, specificatiile produselor precum si preturile sunt verificate si se incearca pastrarea acuratetii lor, totusi uneori pot aparea nepunctualitati datorita greselilor de operare. Administratorul siteului nu raspunde pentru eventualele situatii cauzate de aceste greseli.

Daca in urma unei erori umane pretul unui produs a fost introdus gresit pe site, nu vom fi obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si vom anunta acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom comunica noul pret al produsului, iar dvs. veti putea decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul comunicat.

Fotografiile produselor au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, iar unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile afisate pe acest site sunt valabile in limita stocului disponibil. COMPUTER TRADE SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afisate in oferta. COMPUTER TRADE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care produsul comandat numai figureaza in oferta furnizorului sau este indisponibil pentru o perioada nedeterminata. Produsele comandate si livrate catre client pot fi returnate doar daca se incadreaza in conditiile de garantie si doar in limita legislatiei aferente in vigoare.

In cazul unei comenzi confirmate care nu poate fi expediata (indisponibilitatea furnizorului, deteriorarea produsului sau alt eveniment), comanda se va anula si se va incerca anuntarea Clientului in cel mai scurt timp posibil.

Intrare clienti
Clientii care au echipament la noi pentru service, pot verifica statutusul acestuia, folosind optiunea Intrare clienti (iconita din dreapta sus a paginii). Odata ce ati dat click, apare o pagina de autentificare, in care puteti completa numarul de identificare a echipamentului dvs. si parola (amandoua aflandu-se pe foaia de service primit de la colegii nostri la predarea echipamentului)
(Dupa autentificare campul Rezolvat poate avea 3 valori: In curs de rezolvare, Da, Nu)

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrarea datelor cu caracter personal pe site se face conform Regulamentului GDPR in vigoare (Legea 679 din 27 aprilie 2016).
Aceste date sunt urmatoarele: nume, adresa de e-mail, numar telefon.
Aceste date sunt prelucrate numai dupa trimiterea formularului de contact. Vizitatorul site-ului nu este obligat in nici un fel sa completeze si sa trimita formularul de contact.

Dreptul de a cere stergerea datelor prelucrate
Aveti dreptul de a cere stergerea datelor cu caracter personal colectate si prelucrate pe site prin trimiterea unei cereri prin e-mail (office@computertrade.ro) sau prin posta la adresa firmei.

COMPUTER TRADE SRL nu a instrainat si nu va instraina catre terti niciodata date cu caracter personal despre vizitatorii site-ului.
Prin acceptarea prezentilor Termeni si conditii, declarati ca sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza noastra de date si va dati in mod expres acordul ca datele dvs. personale furnizate sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat de catre SC COMPUTER TRADE SRL.
SC COMPUTER TRADE SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si conditiile generale. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Pentru reclamatii si servicii post vanzare, va rugam sa va adresati la tel 0266 312 356 sau la e-mail office@computertrade.ro.

MicrosoftDellISO
Computer Trade — servicii, reparatii profesionale, inchirieri, service copiatoare, service la sediu, reparatii la domiciliu, reciclare deseuri (D.E.E.E.)
Copyright © - All rights reserved 2024
btz