Despre noile Case de Marcat - Știri - Computer Trade

Despre noile Case de Marcat - Știri - Computer Trade

Computer Trade
Despre noile Case de Marcat

Suntem in masura sa va anuntam ca incepand cu luna Iunie 2018 vor ajunge in stocurile noastre primele case de marcat fiscale, cu noile avize, conforme cu noua legislatie.

Preturile lor vor incepe de la aprox. 950.00 lei.

Dorim sa va informam ca in acest moment nu avem voie sa mai vindem aparate fiscale comforme cu vechea legislatie.

 

Intre timp un nou proiect de prelungire este in pregatire :

Conform ultimelor informatii publicate pe site-ul Ministerului de Finantelor Publice (www.mfinante.gov.ro ),  MFP acordă un termen suplimentar pentru dotarea operatorilor economici cu aparate de marcat electronice fiscale.

Noile termene pana la care sunt obligati utilizatorii de aparate de marcat electronice fiscale, sunt:

  •        1 septembrie 2018 in cazul operatorilor economici care au calitatea de contribuabili mari sau mijlocii, respectiv pana la data de
  •        1 noiembrie 2018 in cazul operatorilor economici care au calitatea de contribuabili mici.”

 

Aceasta suplimentare de termen ar fi necesara, deoarece guvernul nu a avut timp, ca in timp util sa avizeze noile aparate fiscale, ca ele sa poate fi lansate pe piata, pe de alta parte mai mul ca sigur nici MFP nu are inca pregatita dotarea tehnica necesara privind acceptarea/primirea unor date trimise de catre utilizatorii fiscali catre Serverele lor.

MicrosoftDellISO
Computer Trade — servicii, reparatii profesionale, inchirieri, service copiatoare, service la sediu, reparatii la domiciliu, reciclare deseuri (D.E.E.E.)
Copyright © - All rights reserved 2024
btz