Recomandari pentru utilizatori case de marcat! - Știri - Computer Trade

Recomandari pentru utilizatori case de marcat! - Știri - Computer Trade

Computer Trade
Recomandari pentru utilizatori case de marcat!

Recomandari pentru agentii economici afectati de restrictiile din aceasta perioada


NU UITATI!

  • Depuneti declaratia F4109 de nefunctionare daca aveti activitatea inchisa! 
  • Va recomandam sa porniti casele de marcat cel putin de 2 (doua) ori pe luna si sa le lasati timp de aproximativ 2 ore in functiune. De ce?Pentru ca aceste aparate sunt electronice si este necesar sa mentineti in parametri optimi bateriile, condensatorii si alte componente. Din aceste motive este recomandata alimentarea echipamentelor cu energie electrica.
  • Puteti scoate odata pe luna un raport Z fara vanzari pe care sa il arhivati pentru a demonstra ca nu ati avut activitate in perioada respectiva!


Magazinelor si agentilor economici deschisi in aceasta perioada le recomandam sa tina legatura cu echipele de service create de fiecare unitate de service in cazul in care sunt probleme in functionarea caselor de marcat. Nu uitati ca este obligatorie folosirea casei de marcat si chiar daca este o situatie de urgenta puteti fi oricand trasi la raspundere!Sursa: https://www.datecs.ro/recomandari-pentru-agentii-economici-afectati-de-restrictiile-din-aceasta-perioada.html © Datecs.ro

MicrosoftDellISO
Computer Trade — servicii, reparatii profesionale, inchirieri, service copiatoare, service la sediu, reparatii la domiciliu, reciclare deseuri (D.E.E.E.)
Copyright © - All rights reserved 2024
btz